Navrhujeme a projektujeme: rodinné domy a vily | komerční budovy | sportovní areály | rekreační objekty

Již více jak 10 let se zabýváme projektovou činností ve výstavbě. Poskytujeme komplexní služby z oblasti přípravy stavby. Ve svých návrzích a technických řešeních je našim cílem realizovat představy klientů, kombinující nejvyšší funkční a estetickou kvalitu.

Rekonstrukce myslivecké usedlosti

Zadní pohled

Záměrem majitele bývalé myslivecké usedlosti na samotě v Trojanovicích pod Javorníkem byla kompletní rekonstrukce tohoto objektu a úpravy terénu v okolí stavby (zpevněné plochy, oplocení). Rekonstrukce řeší kompletní stavební úpravy objektu, které splňují dnešní požadavky na celoroční bydlení (nové řešení kanalizace, vytápění, renovace studny a jejího připojení). Součástí stavebních úprav byla změna půdního prostoru na obytnou část a kompletní navržení zateplení tak, aby splňovaly dnešní normy. Samozřejmostí bylo i navržení nových vnitřních povrchových úprav místností (nové dřevěné podlahy, omítky) a návrh nových okenních a dveřních výplní.
         Součástí objednávky zhotovení projektové dokumentace byla i inženýrská činnost spočívající v zajištění podkladů pro získání souhlasu stavebního úřadu k projektové dokumentaci pro ohlášení stavby a tím i možnost následného zahájení výstavby.

Po realizaci

Boční pohled po rekonstrukci Čelní pohled po rekonstrukci Čelní pohled po rekonstrukci

Skica 3D

SKICA_DOLNI BOCNI POHLED 1 SKICA_BOCNI POHLED 3 SKICA_BOCNI POHLED 1

Před realizací

DSC00186 DSC00183 Pohled čelní před rekonstrukcí

Comments are closed.