Navrhujeme a projektujeme: rodinné domy a vily | komerční budovy | sportovní areály | rekreační objekty

Již více jak 10 let se zabýváme projektovou činností ve výstavbě. Poskytujeme komplexní služby z oblasti přípravy stavby. Ve svých návrzích a technických řešeních je našim cílem realizovat představy klientů, kombinující nejvyšší funkční a estetickou kvalitu.

RD Dambořice

Novostavba rodinného domu v Dambořicích v sobě spojuje jedinečnou architekturu a funkční design, který využívá terénního sklonu pozemku. Tento dvoupodlažní dům zaujme svým harmonickým sladěním s okolní krajinou a nabídne moderní pohodlí pro celou rodinu.

Dům využívá výhod terénního sklonu tím, že část spodního podlaží je diskrétně zapuštěna do terénu. To nejenom zajišťuje efektivní využití prostoru, ale také vytváří nezapomenutelný vzhled, který se snoubí s přírodou. Zahrada na straně směrem do domu je přímo propojená s obývacím prostorem, což umožňuje snadný přístup a vytváří plynulý přechod mezi interiérem a exteriérem.

Tento rodinný dům představuje harmonické spojení architektonické elegance a funkčního designu. Využitím terénního sklonu pozemku a propojením domu se zahradou nabízí jedinečný životní prostor, který splní potřeby moderní rodiny.

Architektonický koncept domu klade důraz na otevřenost a propojení různých částí domu. Velká obývací místnost spojuje kuchyň, jídelnu a obývací prostor do jednoho harmonického celku. Velká okna a skleněné dveře přinášejí hojnost přirozeného světla a umožňují úchvatné výhledy do okolní krajiny.

Comments are closed.