Navrhujeme a projektujeme: rodinné domy a vily | komerční budovy | sportovní areály | rekreační objekty

Již více jak 10 let se zabýváme projektovou činností ve výstavbě. Poskytujeme komplexní služby z oblasti přípravy stavby. Ve svých návrzích a technických řešeních je našim cílem realizovat představy klientů, kombinující nejvyšší funkční a estetickou kvalitu.

RD MILOVICE

V Milovicích na Kroměřížsku jsme zpracovali více návrhů novostavby rodinného domu. Obec Soběsuky, místní část Milovice, se nachází u samé brány pohoří Chřiby. Rodinný dům byl navržen tak, aby umožňoval příjemný výhled na krásnou a klidnou krajinu. Objekt domu je tvořen dvěma hmotami, které společně respektují stávající venkovskou zástavbu a moderní pojetí domu. Vstupní a dominantní část domu je tvořena sedlovou střechou s dřevěnou fasádou. V této části je situován hlavní vchod, pracovna, technické zázemí a schodiště do obytného podkroví. Druhá část domu, tvořená jedním podlažím, je zastřešená plochou střechou. Zde je umístěná hlavní obytná část domu (obývací pokoj s kuchyní, koupelna a wc). Tato část je svým velkým prosklením otevřená na jihozápad odkud je příjemný pohled na zdejší zalesněné pohoří.

Již dříve jsme v Milovicích měli možnost pracovat na projektu ranče, který je již plně v provozu, zde může zhlédnout fotogalerii http://www.rancmilovice.cz/index.php/fotogalerie

Comments are closed.